KOMPANIA

CONTACT US

Bashkepunetoret tane

Perzgjedhje bazuar ne cilesine dhe korrektesen


breda
DISTRIBUTORI EKSLUZIV PER SHQIPERINE : ITAL COSTRUZIONI SHPK
Produktet : Porta garazhdesh, porta kapanonesh, porta manuale dhe automatike.
Produktet tona i përgjigjen kërkesave moderne të mobilimit me cilësi, siguri, efikasitet dhe teknologji të avancuar. Portat Breda ofrojnë mundësi përshtatjeje në ngjyrë, material, aksesorë dhe prodhim në dizenjo unike sipas kërkesës tuaj.
Certifikimi : UNI EN ISO 9001:2000

 
 
    Ital - Costruzioni Ital - Costruzioni Ital - Costruzioni Ital - Costruzioni Ital - Costruzioni