Work with us

Saldator
Saldatore te kualifikuar per saldim me metoden tel te vazhduar (metoda MIG-MAG)


Te interesuarit te nisin Cv me foto ne adresen e meposhtme: 
e-mail: ornela@ital-costruzioni.com

Tel: 00355 57 58 40 26
Adresa: Autostrada Tirane Durres, kthesa e gjirit te Lalzit, 1 km nga komuna e Maminasit 

Transporti per te gjitha pozicionet e punes eshte i perfshire

Teknik oficine
Teknik makinerish
Teknik makina prerese
Frezator / Tornitor
Montator

Montatore per montim te strukturave metalike sipas vizatimeve inxhinierike

Te kete minimumi 3 vite eksperience ne kete fushe.
Te jete njohes i mire i dizenjove.
Te kete njohuri te mira ne saldim dhe axhustim.
Te jete serioz dhe korrekt ne pune.

Te interesuarit te nisin Cv me foto ne adresen e meposhtme: 
e-mail: ornela@ital-costruzioni.com

Tel: 00355 57 58 40 26
Adresa: Autostrada Tirane Durres, kthesa e gjirit te Lalzit, 1 km nga komuna e Maminasit

 Transporti per te gjitha pozicionet e punes eshte i perfshire

 

Bojaxhi
Inxhinier
Ekonomist/e

Always Look On The Bright Side Of Life

Frequently asked questions (FAQ)

Looking for something ?